Restaurering av bolig i Moss omegn

Hvis du har kjøpt et eldre trehus eller en eldre bolig med verningsgrunnlag, kan det ofte være behov for kvalitetssikker restaurering når boligen må fornyes. En av de største tabbene er om rehabiliteringsansvarlig ikke har nok kunnskap om byggtekniske endringer, eksempelvis bærende elementer. Derfor kan det være gunstig å finne en entreprenør med lang erfaring og innsikt i byggtekniske endringer for en kvalitetssikker restaurering.

Totalentreprenør innen nybygg og restaurering

EUP Entreprenør AS gjennomfører restaurering i samarbeid med dine ønsker for boligen og kommunale retningslinjer for eldre boliger med verningsgrunnlag. Vi oppdaterer boligen tilbake til sin originale tilstand, satt etter dagens standard. Vi har over 25 års erfaring med å restaurere bolig og kan også bistå ved eventuelle spørsmål rundt påbygg og tilbygg av eldre boliger. Vi utfører rehabiliteringstjenester blant annet innenfor: Restaurering av små og store boliger Utvendig og innvendig utbygging vedlikehold og reparasjon

Totalentreprenør

Våre dyktige medarbeidere har kompetanse og erfaring fra å oppføre nybygg og til å renovere og restaurere eldre hus. Spør oss gjerne om befaring på forhånd, slik at du får en oversikt over hva som må gjøres, hva som bør gjøres og hva som eventuelt kan gjøres på tidspunktet renoveringen finner sted.

Som totalentreprenør kan vi bistå med fagpersoner med ekspertiseområde innen muring, elektrisk installasjon, rørleggertjenester og interiør. På den måten har du tilgang på flere tjenester, men trenger kun å kommunisere direkte med ett firma.

Ta kontakt hvis du har spørsmål vedrørende rehabilitering eller ønsker å bestille befaring.


 

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.