Renovering og oppussing av bolig

Skal du renovere eller pusse opp boligen i nærmeste fremtid? 
Etter mange år har de fleste boliger begynt å kjenne på tidens tann, både utvendig og innvendig, som et resultat etter ordinær bruk og slitasje fra vær og vind. 
For å vedlikeholde boligen og oppdatere den etter dagens standard, kan det være både gunstig og lønnsomt i lengden å renovere eller pusse opp boligen, eller deler av boligen, som har slitasje eller mangler innenfor funksjon eller estetikk. 
Uansett små eller store oppdrag, kan det lønne seg å sette en dyktig håndverker på jobben.

Dyktige håndverkere med lang erfaring

Hos EUP Entreprenør AS kan du være trygg på at jobbet blir utført på en korrekt og dyktig måte. Vår stab består av fagkompetente håndverkere med over 20 års erfaring innenfor bygging, oppussing og rehabilitering av bolig. Som totalentreprenør får du fordelene av å ha ett firma å forholde deg til.

Vi sørger for at våre håndverkere og samarbeidspartnere utfører arbeidet som avtalt og planlegger oppussingsjobben i henhold til korrekt tid og pris. Derfor kan vi garantere at jobben blir utført på en gjennomført og god måte.

Renovering av bolig og fritidsbolig i Moss omegn

Som totalentreprenør kan vi renovere kjøkken, bad, mur, maling, gulv og arbeid innen rørlegger og elektriker. Send oss en uforpliktet forespørsel ved spørsmål eller ved ønske om befaring.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat! Vi kan hjelpe dere med å utvide boligen!


 

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.