Påbygg

Påbygg er ofte utvidelse av huset uten at husets grunnflate endres. Dette gjelder eksempelvis om du bygger på en etasje til.

Påbygg til ditt behov

Påbygg er ofte utvidelse av huset uten at husets grunnflate endres. Dette gjelder eksempelvis om du bygger på en etasje til, men det kan også gjelde utvidelse i form av balkong i 2. etasje, med over 5 meter høyde over bakken. 
Skal du bygge på boligen din er det krav fra kommunen at vi som ansvarlige søkere, har ansvarsrett over tiltaket som skal utføres.

20 års erfaring med bolig

Med til sammen 20 års erfaring fra store og små boligprosjekter, har vi byggmester/tømrere som hjelper deg med ditt behov. Vi bistår deg med søknaden og spørsmålene rundt hvilke krav som stilles til deres bolig, om det er en enebolig eller leilighet. 
Uansett utvidelse, om du ønsker påbygg, som kun krever tømrer, eller har behov for elektriker eller rørlegger, så kan vi som totalentreprenør utføre jobben.

Vi bistår med kompetanse innen påbygg i Moss omegn!

Planlegger du å bygge på din bolig eller tomt, får du mange fordeler ved å engasjere EUP Entreprenør AS. 
Hos oss får du konkurransedyktige priser, en totalleverandør å forholde seg til og særdeles høy kvalitet over de jobbene som utføres av oss eller av våre underleverandører.

Ta kontakt dersom du har spørsmål vedrørende påbygg, eller ønsker befaring.


 

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.