Nybygg

Ønsker du å bygge et nytt hus? Gjennom samarbeid med EUP Eiendomsutvikling kan vi levere hus fra Norgeshus.

Ønsker du å bygge et nytt hus? Gjennom samarbeid med EUP Eiendomsutvikling kan vi levere hus fra Norgeshus.

Vi bygger helt nytt, skreddersydd etter deres ønsker, både når det kommer til design og funksjonalitet. Vi kan sette opp alle typer nybygg, fra små og store hus til hytter og garasjer samt tilbygg.

Vi følger deg gjennom hele prosessen

Vi hjelper deg helt fra idéfasen og til bygget er ferdigstilt. Vi bistår med arkitekt og sørger for at du får et hjem skreddersydd dine behov. Vi står ansvarlig for entreprisen, og leier inn annen nødvendig arbeidskraft slik som elektriker og rørleggere. Hvis ønskelig kan vi levere nøkkelferdige hus som er klare til innflytting.

Vi er konkurransedyktige på pris, uten at det går utover kvalitet. Vi gjør en grundig jobb på forhånd, slik at du skal være forberedt på kostnader og tidsforløp.

EUP Entreprenør og EUP Eiendomsutvikling

På slike prosjekter samarbeider vi svært tett med EUP Eiendomsutvikling.

Som utbygger står vi ansvarlige for at ditt nybygg blir oppført i henhold til gjeldende lovverk.

Vi har lang erfaring fra bransjen og ulike boligprosjekter som; eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus. Vi leverer også innenfor andre tjenester som tilbygg, påbygg og restaurering og tar også på oss totalprosjekter.

Hos oss vil du møte en leverandør som stiller strenge krav til egne rutiner, samarbeidspartnere og leverandører – dermed kan du være trygg på at oppføringen av boligen blir gjort på en kompetent og dyktig måte.

Ta kontakt med EUP Entreprenør AS om du har behov for
nybygg i Moss og omegn


 

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.