Ønsker du å få bygget en garasje på eiendommen din? En garasje er et trygt oppbevaringssted for bilen din, og du slipper snø og vinduer som må skrapes på vinterstid.
Det er også en romslig oppbevaringsplass for verktøy, dekk og annet som må lagres. Du kan få oppført en garasje på inntil 50 kvadratmeter uten å sende søknad til kommunen eller varsle naboen.
Dette gjør at du sparer tid på søknader og du slipper å betale gebyr for byggesøknad.

Våre tømrere har god kjennskap til byggereglene

Det finnes likevel noen regler man må overholde for at den skal oppføres lovlig. Den kan være på inntil 50 kvadratmeter, og kan ikke brukes til bo eller opphold. Den må være minimum én meter fra nabogrensen, og én meter fra annen bygning på tomten din. EUP Entreprenør har full kontroll på alle gjeldende lover og regler, som stadig er i endring. Vi hjelper deg alltid gjennom prosessen når du skal bygge eller rehabilitere.

Vi skreddersyr garasjen til ditt bruk

En garasje skal være praktisk utformet, basert på dine behov for biler og oppbevaringsplass. 
Samtidig må den være optimalt byggteknisk utført, slik at eksempelvis regnvann og smeltet snø fra bilen kan renne ut. Gulvet bør derfor ha en helling slik at vann og fukt ikke blir værende inne.

Vi hjelper deg med å finne riktig garasjeport, og hjelper deg å velge mellom materialer, funksjoner og utforminger.

Vi tilbyr også andre former for tilbygg, nybygg og rehabiliterer eksisterende boligmasse.

Vi har lang erfaring fra bransjen, hyggelige fagfolk og leverer høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Ta kontakt med EUP Entreprenør om du ønsker å få bygget en garasje i Moss omegn


 

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.