Om oss

EUP Entreprenør AS hjelper private med å bygge nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Vårt fokusområde er Østfold og nærliggende områder.

EUP Entreprenør AS hjelper private med å bygge nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Vårt fokusområde er Østfold og nærliggende områder. Etter å ha gjort ferdig byggmester skolen, gikk Jørgen Knudsen og Kristoffer Askautrud sammen og startet EUP Entreprenør AS. Til sammen har vi 30 års erfaring i faget, dette gir oss tung kompetanse innen forskjellige fagområder, og som entreprenør. Vi er en mesterbedrift som er medlem av byggmesterforbundet og vi er alltid oppdatert på nye lover og byggemetoder.

Vi hjelper deg med hele prosessen

Med oss som leverandør får du full kontroll på hele prosessen. Vi hjelper deg med alt du trenger å tenke på, fra du tar kontakt til levering. Eller populært kalt; nøkkelferdig hus, klart til å flyttes inn i. Etter befaring gir vi en konkret pris og dato for levering. Vi er kjent for å levere god kvalitet til avtalt pris og tid, så du kan stole på oss.

Send oss gjerne en forespørsel via kontaktskjemaet eller ring oss på 97 97 75 76!

Hvorfor velge EUP Entreprenør?

Dette er noen av grunnene til at du bør velge oss:

  • Du får full kontroll over prosjektets pris, leveringsdatoer og prosess
  • Kjent for å levere god kvalitet til avtalt pris og tid
  • Gode referanser
  • Spisskompetanse innen forskjellige fagområder og som eiendomsutvikler
  • Lokal entreprenør
  • Bruk tiden din på annet enn å koordinere

Ta kontakt med oss i EUP Entreprenør AS for gratis befaring eller andre spørsmål

 

Bestill huskatalog

I huskatalogen vår finner du bred presentasjon av alle hustypene våre, pluss masse inspirasjon og all den informasjonen du trenger for å bygge drømmehuset.